Skip to main content
blog

Dank voor onze kennismaking in 2022

Dank voor onze kennismaking in 2022

20 december 2022

Graag ontvangen we je gastvrij met kerst en meer!

In 2022 opende Wijnbar Buskens Nijmegen haar deuren. Nijmegen en omstreken vond al snel de weg naar onze ambiance. Op ieder moment van de dag ben je welkom voor een goed glas wijn. In welk gezelschap en voor welke gelegenheid dan ook. Zoals met collega’s borrelen na werktijd. Of met een groepje vrienden om even bij te babbelen. Informeel genieten van elkaar, de wijn en misschien ook de bijpassende gerechten. Ook zien steeds meer gasten onze locatie, na het eerste genieten, als startschot voor de verdere verkenning van het uitgaansleven in Nijmegen.

De kracht van Wijnbar Buskens Nijmegen?
Een wijn- en drankkaart die kennis van zaken, smaak én sfeer combineert. En wekt het wijntje, of anders, een lekkere trek op? En heb je geen zin om elders in de stad op zoek te gaan naar een restaurant? Onze per maand wisselende kaart biedt keuze uit gerechten die de eerste trek stillen, aansluitend op jouw wijnkeuze. Genuttigd aan de bar met hoge stoelen waar je toch al geniet van jouw gezelschap en de wijn.

Altijd plaats, altijd fijn gezelschap
Bij Wijnbar Buskens Nijmegen geen lange zit aan de dinertafel met veel gangen, maar de vrijheid om je al drinkend en etend op je gemak door jouw gezelschap te bewegen. En naar believen bij te bestellen zoals het je bevalt. Daarom is reserveren niet nodig. Er is veel plek, er is altijd fijn gezelschap en toasten op het leven mag voortdurend. Kortom, Wijnbar Buskens Nijmegen geeft genieten een nieuwe dimensie.

Mogen wij je op de valreep van 2022 inspireren langs te komen met kerst?
In 2022 maakte je kennis met ons. Bijvoorbeeld bij de feestelijke opening, of tijdens de Wijnspijswandeling. Graag tippen we je op deze nieuwspagina onze nieuwe events zoals voor kerst! Ja, die staat pal voor de deur en toch inspireren wij je om ‘last minute’ bij ons te komen genieten van onze Filet de Boeuf Wellington! Uiteraard is iedereen welkom, maar kom je voor dit klassieke kerstgerecht dan graag reserveren.

Alvast wensen wij jou heerlijke feestdagen en een voorspoedig 2023.

Hartelijke groet van Jeroen, Daan, Mels, Michiel en Danny.