Skip to main content
blog

De lente wenkt, het is Wijnbar Buskens die schenkt…

De lente wenkt, het is Wijnbar Buskens die schenkt…

11 maart 2024

Na een lange, natte en grijze winter geeft het hoop om weer een béétje naar de lente uit te kunnen kijken. Veel gasten zochten in de recente donkere dagen gezelligheid, geborgenheid én genot binnen bij Wijnbar Buskens. Met evenveel plezier nodigen wij jou in deze nieuwsbrief uit om ook de aanstaande lente bij ons te komen beleven. Misschien wel op het terras met een eerste pril zonnetje. Voor deze mooie momenten selecteerden we vier markante wijnontmoetingen: Pasen, Koningsdag, Moederdag en Vaderdag. En op al die vier momenten verwelkomen wij je graag met een origineel arrangement. En je weet het: wij adviseren niet de wijn bij onze culinaire verrassingen, maar precies andersom! Dit heerlijke handelsmerk van Wijnbar Buskens zelf komen ervaren? Onze deuren staan wagenwijd open voor jou, je familie, vrienden en collega’s.

Bengt, de kok die het minimale tot het maximale mengt
Onze kok Bengt is inmiddels een vaste, vertrouwde factor in de keuken van Wijnbar Buskens: “Lekker moet ook duurzaam zijn, is onze filosofie. Milieubelastende producten vermijden we. Ik werk seizoensgebonden en koop zoveel mogelijk lokaal in. Dat scheelt sowieso minder transportuitstoot. Ook is het fijn om lokale voedselproducenten te helpen. Dat onze gasten dit van ons weten draagt bij aan de totale kwaliteitsbeleving van Wijnbar Buskens.” En Bengts kookstijl zelf? “Met slechts een paar smaken en ingrediënten een maximale beleving van je gerecht creëren. Dus zonder allerlei toevoegingen op het bord die afleiden van wat je eigenlijk wilt bereiken bij de gasten. Terwijl de gast tegelijkertijd ook genoeg volume ervaart. Die balans vinden is elke dag mijn uitdaging.”