Skip to main content
blog

Kom je op Nieuwjaarsdag even bijkomen bij je ‘tweede familie’?

Kom je op Nieuwjaarsdag even bijkomen bij je ‘tweede familie’?

20 december 2022

Nieuwjaarsdag 2023. Kies je voor hangen op de bank en met één oog kijken naar het Nieuwjaarsconcert uit Wenen? Met de laatste koude oliebollen voor lunch? Of kom je de eerste dag van 2023 vieren bij je ‘tweede familie’ in Wijnbar Buskens Nijmegen? Als het aan ons ligt, zwaaien we de deur op 1 januari gastvrij voor je open! Terwijl veel andere horeca nog op één oor ligt, waai je gezellig bij ons aan. Even met je vrienden toasten en proosten óf nieuwe vrienden maken!

Slaap eerst maar lekker uit…
…en kom dan van 12.00 – 20.00 genieten in Wijnbar Buskens Nijmegen. Je ontkatert ontspannen met keuze uit drie soorten toast: Eggs Benedict: gepocheerde eieren met spek en Hollandaise saus, Eggs Florentine: gepocheerd ei met toast, spinazie en Hollandaise saus en tot slot Eggs Royale met gerookte zalm. En daarna geniet je, als je wilt, van de geserveerde champagne met oesters. Reserveren? Niet nodig, kom maar lekker op de bonnefooi binnen!

Hoe mooi kan de eerste dag van 2023 beginnen?
Met deze aangeklede borrel met bites kom je op Nieuwjaarsdag tot jezelf in een ambiance van genieten, gezelligheid en lekkernijen. Alvast proost!