Skip to main content
blog

Kom samen het glas heffen met één van de beste wijnmakers: Ken Forrester

Kom samen het glas heffen met één van de beste wijnmakers: Ken Forrester

20 december 2022

Gelegen op de hellingen van de Helderberg in Zuid-Afrika, staan de trotse wijngaarden van Ken Forrester. Zijn Chenin-wijnen meten zich met de allergrootste witte wijnen. Ken staat inmiddels bekend als de “Koning van de Chenin”. Niemand anders dan Ken in eigen persoon bezoekt Wijnbar Buskens Nijmegen in het eerste weekend van februari voor een unieke wijnmakerslunch. Schrijf je in voor deze Meet & Greet, kom samen met Ken Forrester het glas heffen met zijn eigen topwijnen, en ontfutsel hem intussen zijn grootste wijngeheimen!

Tijdens deze wijnmakerslunch combineren we enkele van Ken’s wijnen met bijpassende gerechten uit de keuken van Wijnbar Buskens Nijmegen. We koken culinair als het ware ‘naar zijn wijnen toe’.

Kom met Ken zijn “F****** Marvelous Chenin” proeven!
Wis je dat Ken slechts twee bezoekjes aflegt in Nederland? En dat wij de eer hebben van één bezoek daarvan? Dit geeft aan hoe uniek deze kans is Ken én zijn wijnen te komen ontmoeten en proeven. Een tipje van de sluier? Hét vlaggenschip van Ken’s wijngaarden is de ‘The Chenin Project’, tijdens een Londense vakbeurs de “F****** Marvelous Chenin” gedoopt! En die serveren wij jou, samen met Ken! Eveneens is er gelegenheid Ken’s prestaties met rode wijnen te proeven.

Reserveren is noodzakelijk
De belangstelling vanuit wijnliefhebbers voor deze Meet & Greet met Ken Forrester zal groot zijn. Reserveren voor deze eenmalige wijnmakersbijeenkomst is een must. En hoe jij dat doet? Heel snel via deze website.