Skip to main content
blog

Leve de koning, leve onze lekkernijen!

Leve de koning, leve onze lekkernijen!

4 april 2023

Wijnbar Buskens draagt onze Koning Willem-Alexander een warm hart toe. Wij hopen dat hij en zijn gezin op 27 april op Koningsdag een mooi bezoek beleven in Rotterdam. Wijnbar Buskens blijft op deze nationale feestdag ‘thuis’ in ons feestelijke Nijmegen, maar doe jíj dat vooral niet! Want in onze keuken bereiden onze koks, begeleid door onze sommelier Daan, een Koningsmaal voor! Schuif gerust ‘royaal’ aan.

Vorstelijke bubbels & oesters
Uiteraard toast je op 27 april bij Wijnbar Buskens vanaf 12:00 uur op de goede gezondheid van onze vorst. De bubbels staan klaar! Vergezeld van oesters nature met een orange beurre blanc, passend verrijkt met Orange wijn en wat zalmeitjes. Leve de koning, leve het goede leve met onze lekkernijen!

Streling van jouw tong en oren
Maar niet alleen de smaakpapillen willen verwend worden: op deze feestelijke Koningsdag hebben we ook een verrassing voor jouw andere zintuigen. Speciaal voor onze gasten arriveert er bij ons op Koningsdag een mobiele dj booth met dj Richard. Afhankelijk van het weer plaatsen wij deze dj booth buiten of binnen. Jouw bubbels en oesters voorzien wij zo ook van een streling voor jouw oren. De soort muziek? Passend, feestelijk maar niet overheersend.

Vrije inloop, reserveren is niet nodig.