Skip to main content
blog

Paasbeste PaasProeverij: feestelijke brunch als lekker lange lunch…

Paasbeste PaasProeverij: feestelijke brunch als lekker lange lunch…

4 april 2023

Pasen valt dit jaar op zondag 9 en maandag 10 april. Feitelijk dé start van het feestdagenseizoen. De heerlijke tijd van extra vrije dagen. Vooral bedoeld om lekker te lanterfanten in goed gezelschap. Wijnbar Buskens serveert jou en je vrienden en familie een smakelijke Paasbrunch. Wij verwelkomen jou voor deze Paasbeste PaasProeverij op beide Paasdagen.

De smakelijke start: Tafeltje van Buskens
Onze Paasbrunch presenteren en serveren wij je van 12:00 tot 16:00 uur. Het centrale culinaire hart hiervan is ons zogeheten ‘Tafeltje van Buskens’. Elk gast kan zichzelf hiervan naar hartenlust bedienen. Graag noemen wij je nu al deze lekkermakers: nootjes, pepers met feta, kaas en radijs. Maar ook tartaartjes met spiegelei, garnalenkroketjes, charcuterie en cornichon en tot slot rouille en croûtons. Heerlijkheden die zich royaal laten delen in jouw goede gezelschap. Aanvullend hierop kies je uit een keur aan lekkernijen, vooral ook bedoeld om te delen. Zoals Brioche toast met roerei truffel en bieslook, een zalmgerechtje, een toast avocado salade togarashi/bisque en een klein kopje kreeftensoep. De prijs? € 25,00 persoon.

En ben je nog niet voldaan? Ook van onze vaste kaart bestel je aanvullend wat je maar wilt tegen de geldende prijzen.

Onze wijnen; voor elk wat wils
Ons wijnassortiment, vakkundig geselecteerd door onze sommelier Daan, is geliefd. Onze keuze is rijk en daardoor genieten onze gasten gevarieerd. Dit betekent dat wij maandelijks circa tien nieuwe wijnen open hebben staan maar daarnaast altijd nog zeker een tiental andere wijnen per glas serveren. Divers in herkomst, soort, smaak en prijs. Vraag daarom tijdens jouw Paasbrunch aan Daan en collega’s gerust om een passend wijnadvies uit deze keur aan kwaliteitswijnen.

Vrije inloop, maar reserveren is wel zo handig.