Skip to main content
blog

Proef de ‘oesters der liefde’ op Valentijnsdag

Proef de ‘oesters der liefde’ op Valentijnsdag

31 januari 2023

In onze huidige wereld met volop spanningen kunnen we maar één ding doen: de liefde voor elkaar blijven vieren! Dé symbolische dag daarvoor is uiteraard Valentijnsdag op 14 februari. Normaal gesproken zijn we dan gesloten, maar we gaan speciaal open voor iedereen die zijn of haar geliefde wil verrassen met een écht uniek Valentijnsgeschenk: de ‘oesters der liefde’!

Special open voor alle geliefden in Nijmegen en omstreken
Oesters vormen een vaste ‘gast’ op onze menukaart, vooral de favoriete oesters Tai Wu. Maar op 14 februari verrassen we jou én je geliefde met een Valentijnsoester á la Buskens. Heerlijk gepocheerde oesters met beurre blanc van frambozenazijn en sjalot. Smaakvol vergezeld door een glas rosé sekt van Gager. Blaufränkisch uit Oostenrijk, rood fruit, zwart fruit en kruidigheid dus én bubbelend dit keer. De ideale setting om degene waar je echt om geeft op originele manier mee te verrassen.

Pasta to Share: want je eten delen is échte liefde…
Ook verrijken we onze februarikaart met nog een extra Valentijnsgerecht: Pasta to Share. Het smaakvolle idee? Afkomstig uit het land met de meeste lovers: Italië! Je krijgt op een karretje aan jullie tafel een grote kaas gepresenteerd. Met een lepel heeft onze kok hierin alvast een uitholling gemaakt. Deze kaas flamberen we ter plekke van binnen met Grappa, het onweerstaanbare Italiaanse destillaat. Daardoor smelt de bovenste laag van de kaas en daarin mengen we de afgekookte spaghetti. Geserveerd op twee borden met als detail een dekje van vers geschaafde truffel. En waarom Pasta to Share? Deze pasta laat zich romantisch delen tussen jou en de liefde van je leven. Want elke pastasliert heeft twee uiteinden toch? Totdat je elkaar treft in een gepassioneerde pastazoen. Nu al in Italiaanse sferen? Bekijk op onze website alvast onze wijnkaart met al het lekkers dat we bieden uit het land van de pasta. Of wacht nog even en laat je verrassen door onze passende suggestie op 14 februari. Maar wacht niet met reserveren van je tafel!