Skip to main content
blog

Wijnbar Buskens Nijmegen: jouw sfeervolle kerst-escape

Wijnbar Buskens Nijmegen: jouw sfeervolle kerst-escape

20 december 2022

De kerstdagen zijn gezellig, maar de agenda met eet- en familieafspraken doet je soms even naar lucht happen. Wijnbar Buskens Nijmegen snapt dat en biedt jou daarom met kerst de meest ongedwongen escape van heel Nijmegen en omstreken. De deal? Die is net zo heerlijk als gastvrij én smakelijk.

Genieten met gelijkgestemden
We zijn open op Kerstavond, Eerste en Tweede Kerstdag. Dus loop vrij binnen, kies een glas wijn en geniet van je eigen gezelschap en alle gelijkgestemden om je heen. Heb je dan op een moment trek? Maar geen zin om aan een damasten tafelkleed drie uur te tafelen met oude ooms die je bijna nooit ziet? Wijnbar Buskens Nijmegen biedt jou twee kerstkeuzes, zowel voor lunch als diner…

Kies je eigen kerst escape!

  1. Uit onze extra aangeklede decemberkaart kies je gerechtjes die je glas wijn perfect aanvullen. Zonder reserveren stel je losjes je eigen kerstmenu samen. Zoals onze heerlijke oesters. Genuttigd aan de wijntafels met hoge stoelen te midden van je gezelschap. En over wijn gesproken: laat ons bedieningsteam er een passende wijn bij adviseren.
  2. En ga je toch graag voor het culinaire next level? Onze kok bereidt een Filet de Boeuf Wellington voor de kerst. En de bijpassende wijnen? Collega Daan selecteerde in overleg met De Bruijn in Wijnen Anno 1772, verschillende wijnen geschonken uit magnumflessen. Verschillende gebieden, druiven en prijsklassen: Bodegas y Viñedos Valderiz, Sitio de Valdehermoso Magnum 2020, Domaine Clau de Nell, Violette Magnum 2019, Château Lafleur-Gazin Magnum 2016 en Château Chapelle d’Aliénor Maracan Magnum 2016.

Ons advies: reserveren is gewenst
Wil je van de Filet de Boeuf Wellington genieten? Deze kerstklassieker vergt ambachtelijke voorbereiding. Dus willen we je vriendelijk vragen daar wel je tijdslot voor te reserveren via de reserveertool op deze website.