Skip to main content

Proeverij / High Wine / Tasting?

Uiteraard kan dat!

Wat wij leuk vinden:

High Wine: Drie, vier of vijf proefglazen in een thema.

Denk aan “Italiaans wit”, “Chardonnay enzo”, “Bubbels” of “Onbekende druivenrassen” €5,00 per proefglas.

Reserveren

Menu van de chef met bijpassende wijnen!

Drie, vier of vijf gangen voor €41,00, €51,00 of €61,00. Wijnen kunnen als heel of half glas geschonken worden.

Reserveren

Bij Buskens is het glas niet één maar twee keer half vol!

Twee verschillende proefglazen wijn bij het menu van de chef of bij de bites en gerechten die de bediening voor jouw gezelschap samenstelt. Vind zelf uit wat het beste past en waarom.

Reserveren

Carte Blanche

Leg je culinaire lot in handen van ons personeel en zij nemen je mee op een wijnreisje waarbij ze zowel op het bord als in het glas verrassen en verzorgen.

Reserveren

Zorgvuldig selecteerden wij de beste wijnen bij met name lokale importeurs. Onze dynamische wijnkaart staat hier online. Dynamisch want het is een natuurproduct dat niet onbeperkt beschikbaar is en uiteraard voegen we nieuwe parels toe als we die proeven en een aanvulling vinden voor ons assortiment. Leergierig en nieuwsgierig als we zijn blijven we dit doen. Naast de uitgebreide wijnkaart met alles wat we per fles hebben is er ook een wisselende kaart met de wijnen die per glas beschikbaar zijn. Deze verandert samen met de menukaart maandelijks. Hiermee bieden we je een mooie gelegenheid om kennis te maken met onze vele wijnen en wellicht bij een volgend bezoek aan Buskens een fles te bestellen. Naast deze vaste selectie open wijnen hebben we altijd meer wijnen die we per glas schenken dus vraag gerust naar je favoriete druif, streek of wijnmaker en wij gaan op zoek naar iets passends in onze collectie. Zo blijft Buskens verrassen!

Heb je zelf een idee?

Wij staan open voor suggesties. Bel of mail dan naar: 024-3031030 of mail naar: info@buskensnijmegen.nl